23948sdkhjf

Ny Københavnerbro forsinket endnu engang

Problemer med produktionen af stålfag til den Københavns Inderhavnsbro medfører nye forsinkelser for broprojektet, som først står færdig i marts 2015.
Færdiggørelsen af Københavns Inderhavnsbro, også kaldet Den kyssende bro, bliver yderligere forsinket. Denne gang er det stålleverancen der driller.

- Entreprenørfirmaet Valmont SM har orienteret Københavns Kommune om, at Inderhavnsbroen ikke kan færdiggøres til tiden, men bliver yderligere forsinket. Forsinkelsen skyldes udfordringer med produktionen hos Valmont SM's polske stålleverandør, oplyser Københavns Kommune i en pressemeddelelse ifølge ing.dk..

Nye problemer for ny entreprenør
Dansk-amerikanske Valmont SM A/S fik til opgave at færdiggøre Inderhavnsbroen efter, at broens første entreprenør, Pihl & Søn, gik konkurs i august 2013. Valmonts opgave indebærer blandt andet, at der skal produceres nye stål-brofag og rækværker til skydebroen.

Ved Valmonts overtagelse af projektet løb den forventede færdiggørelse af Inderhavnsbroen årsskiftet 2014/2015. Det holder altså heller ikke længere, men er med den nyeste forsinkelse udskudt til marts 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078