23948sdkhjf

Midtthy El skærer 25 % af Brugs' strømforbrug

280 solcellepaneler dækker taget hos Dagli’Brugsen i Harndrup på Fyn. Montering og installation af solcelleanlægget er udført af Midtthy El, som har en aftale med selskabet OK.
Energiregningen er vokset hos Dagli’Brugsen i Harndrup, siden man for fem år siden fordoblede butiksarealet.

- Vi var trætte af de store elregninger og overvejede, om der ikke var noget, vi kunne gøre for at nedjustere den regning, fortæller uddeler Edi Frederiksen og fortsætter:

- Solceller virkede som et godt valg, der både kunne
Fakta om anlægget i Harndrup
- Dækker 20-25 procent af forbruget i butikken
- De 280 solcellepaneler vil producere omkring 73.000 kWh om året
- Butikken sparer med solcellerne 64 tons CO2 om året
styrke vores miljømæssige profil, og samtidig give os en lavere regning på strøm. Vi fik OK’s projektsalgschef til at give et bud på, hvad omfanget af opgaven var. Ud fra de beregninger, han kom tilbage med, kunne vi se, at det var en fornuftig investering.

Midtthy El stod for selve montering og installation af solcelleanlægget, da firmaet har en aftale med energiselskabet OK om at installere solceller.

- OK styrede opgaven fra start til slut, så der har ikke været noget arbejde i det for os – der blev fulgt op på aftaler osv. Håndværkerne, som installerede anlægget, var heller ikke til gene, slår Edi Frederiksen fast.

Tagarealet på butikken i Harndrup rammer noget nær det perfekte til at fange solens stråler med sin 45 graders hældning mod syd.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079