23948sdkhjf

Velteks nye førstemand vil se flere intelligente installationer

Per Rømer Kofod sætter sig den 1. oktober i direktørstolen i VVS og EL-tekniske Leverandøres Brancheforening (Veltek). Fra start sigter han mod at påvirke politikerne mere i medlemmernes favør.
Det fortæller den nye Veltek direktør, Per Rømer Kofod, til installator.dk.

På den lange bane udpeger han intelligente installationer inden for både el, vand og varme som et område, han vil arbejde på at fremme:

- Der er jo paradoksalt, at man i mange offentlige byggerier starter med at have store grønne ambitioner, men når så projektet har været igennem én eller flere sparerunder, så er de gode intentioner barberet væk og den færdige bygning er meget langt fra det grønne udgangspunkt. Veltek vil arbejde for, at regelsættene og forudsætningerne for offentlige udbud i Danmark bliver justeret, så det bliver sværere at slippe uden om at bruge moderne, energibesparende teknologi - som vel og mærke er udviklet, siger Per Rømer Kofoed blandt andet til installator.dk.

Læs mere: Ny direktør i Veltek

Generelt er der udsigt til, at Velteks lobbyarbejde og kommunikation opprioriteres under Per Rømer Kofods ledelse, så sager med betydning for brancheforeningens medlemmer kommer på dagsordenen og rykkes i en ønskværdig retning.

På den korte bane er det målet at arbejde benhårdt på at få BoligJobordningen genindført - og det i en grøn udgav, så fradraget sikrer energibesparende tiltag.


Original artikel: http://installator.dk/ny-veltek-direkt%C...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079