23948sdkhjf

Casa rykker ind på renoveringsmarkedet

Ejendomskoncernen har netop vundet en licitation på renovering af 316 lejligheder i Horsens. Det er samtidig startskuddet til en satsning på renovering og vedligeholdelse.
Med en årlig omsætning over 750 mio. kr. er Casa en A/S en fremtrædende aktør i på ejendomsmarkedet, hvor virksomheden opfører alle former for byggeri; herunder boligprojekter, erhvervsbyggerier og logistikejendomme.

Nu satser Casa også på markedet for renoveringsprojekter, og koncernens nyetablerede renoveringsafdeling er kommet godt fra start. Således har Casa netop vundet udbuddet på renovering af Flintebakken i Horsens med 316 lejligheder.

- Vi har renoveret før, men er nu gået skridtet videre og har fået en decideret renoveringsafdeling. Sammen med de spidskompetencer, vi allerede har inden for totalentrepriser, koblet med erfaringen fra driften i Ejendomsselskabet Casa, er vi rigtig godt rustet. Det er en meget naturlig udvikling for os at gå denne vej. Og vi gør det helhjertet, understreger Michael Mortensen, grundlægger, bestyrelsesformand og hovedaktionær i Casa-koncernen.

Michael Mortensen begrunder beslutningen med, at renovering og vedligeholdelse er et relativt konjunktursikkert marked med stort potentiale. Målet for Casa er, at renoveringsopgaver kommer til at bidrage med en stabil ordreindgang og derigennem medvirke til fortsat vækst – velvidende at renovering ofte er meget håndværkertungt og kræver tæt projektstyring.

Bygherre på Flintebakken er boligforeningen Lejerbo, som Casa også samarbejder med på andre projekter. Rum Arkitekterne og Oluf Jørgensen A/S er henholdsvis bygherrerådgiver og ingeniør på projekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11