23948sdkhjf

Tidligere Pihl-topchef i spidsen for ny MT Højgaard-satsning

Der bygges i højden i de store danske byer, og derfor satser MT Højgaard på byggeri af højhuse. Det sker med Halldor P. Ragnarsson som direktør for det nye forretningsområde.
Den 1. juli tog Halldor P. Ragnarsson hul på et nyt og spændende kapitel i karrieren hos MT Højggard, hvor han som divisionsdirektør har fået ansvaret for at opbygge et nyt forretningsområde med fokus på opførelse af højhuse i Danmark.

- Vores nye afdeling skal servicere investorer og bygherrer til denne type ejendomme. Hele processen fra idé og beslutning over design, projektering, opførelse og drift og vedligehold adskiller sig fra andre typer af byggeri, og vi tror på, at både vi og investorer og bygherrer opnår gevinst ved, at vi afsætter særligt kyndige ressourcer til at dedikere deres evner til dette forretningsområde på fuld tid, sagde MT Højgaards administrerende koncerndirektør, Torben Biilmann, forud for ansættelsen i sommer.

Den nye direktør er indtil videre den eneste ansatte MT Højgaards nye højhusdivision. Men i løbet af de kommende måneder vil der være ansat flere i enheden. Det skriver Jyllands-Posten.

- Inden årsskiftet forventer vi at være en god håndfuld ansatte, men målet er, at vi i løbet af nogle år vil være omkring 50 mand. Udviklingen afhænger af, hvornår vi får den første opgave i hus, siger Halldor P. Ragnarsson til Jyllands-Posten.

I samme artikel fortæller Halldor P. Ragnarsson, at der er cirka 20 højhus-projekter i gang i Danmark i øjeblikket.

Halldor P. Ragnarsson var ansat i E. Pihl & Søn i 30 år. Her var han i 11 år i spidsen for virksomhedens danske interesser, og det sidste år som koncernens topchef, indtil han blev fyret 1. maj sidste år – få måneder før koncernens konkurs.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079