23948sdkhjf

Ny fase i Stubbekøbings områdefornyelse

Områdefornyelsen i Stubbekøbing er efter et tilsagn fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter gået ind i en ny fase: Programfasen. I resten af 2014 udarbejdes programmet i samarbejde med Stubbekøbings borgere.
Programmet er en specificering af den forudgående reservationsansøgning, som dannede baggrund for ministeriets tilsagn. Det handler om at finde de præcise tiltag og projekter, der skal igangsættes i Stubbekøbing med tre mål for øje: Fællesskab, Sammenhæng og Udvikling.

Områdefornyelsen i Stubbekøbing har en økonomisk ramme på 9,954 millioner kroner, som danner grundlag for de projekter, der ønskes igangsat i tilknytning til områdefornyelsen.

Ny information til de interesserede
Der er nedsat fire arbejdsgrupper, der fokuserer på forskellige temaer under områdefornyelsen. Disse grupper er: Havnen og stien langs vandet, De centrale by- og gaderum, Identitet samt De unge.

I forlængelse af arbejdsgruppernes arbejde blev der den 18. september afholdt et borgermøde, hvor der fremkom flere nye idéer, som vil blive taget med i det videre arbejde.

Nu afholdes så et nyt opsamlende møde den 4. november. Det sker i Stubbekøbing Hallen, Gl. Landevej i Stubbekøbing.

Spørgsmål til områdefornyelsen kan rettes til byplanlægger Maria Engsig Østergaard på telefon 54 73 18 96 eller meste@guldborgsund.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078