23948sdkhjf

Nyt vækstcenter på vej i Gribskov

Den internationale organisation Transition World arbejder på at placere sit hovedkvarter i Gribskov Kommune. Der er nu startet et forprojekt, som undersøger mulighederne nærmere.
Byrådet i Gribskov ser mange muligheder for at skabe nye jobs og tiltrække virksomheder, hvis organisationen Transition World beslutter at placere sit nye hovedsæde i kommunen.

Byrådet har derfor besluttet, at kommunen indgår i et forprojekt, der skal belyse mulighederne nærmere. Omkostningen ved forprojektet på én millioner kroner deles ligeligt mellem Transition World og Gribskov Kommune.

Forprojektet er nu sat i gang og løber frem til maj 2015. Inden da skal der blandt andet udvikles en egnet forretningsmodel, indgås formelle aftaler med de primære samarbejdspartnere og findes et egnet domicil.

Stærkt offentligt-privat partnerskab
- Vi glæder os meget over, at Gribskov Kommune har valgt at støtte udviklingen af Transition World Center. Vi ser frem til at afdække, hvordan vi kan udvikle et stærkt offentligt-privat partnerskab baseret på de nyeste modeller indenfor ledelse, finansiering, informationssystemer og samarbejde. Vi ser også frem til at afdække muligheden for at etablere vores internationale hovedkvarter i Gilleleje, udtaler Transition World's bestyrelsesformand, Nelson Del Rio, blandt andet.

Transition World har som mål "at skabe et internationalt vækstcenter, der bringer førende videnskabsfolk, visionære ledere og kreative frontløbere sammen omkring fælles forskningsprojekter og uddannelse af morgendagens ledere."
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094