23948sdkhjf

Carlsberg Byen på vej mod ny Europaskole

Et byggeri af høj arkitektonisk kvalitet er målet for et cirka 14.000 m² skolebyggeri i Carlsberg Byen, som nu udbydes i totalentreprise.
Carlsberg Byen Ejendomme I P/S skal for Københavns Kommune opføre en ny skole, Europaskolen. Skolen skal ligge i Carlsberg Byen i et byggefelt tæt på den gamle Maskincentral og Kedelhal.

Projektet, som udbydes i totalentreprise, består af et skolebyggeri på ca. 14.000 m² brutto, hvoraf 2.000-3.000 m² skal være beliggende i kælder og resten i op til seks etager over terræn, samt en parkeringskælder med plads til 200-270 biler.

Det samlede byggeri udbydes som en omvendt licitation, der skal designes og udføres inden for en fast maksimal pris på 255 mio. kr. for selve skolebyggeriet samt 47 mio. kr. for parkeringskælderen.

De overordnede forudsætninger for konkurrencen er, at:

- Europaskolen skal være et byggeri af høj arkitektonisk kvalitet. Gennem sin visionære udformning skal Europaskolen være med til at understøtte en international orienteret folkeskole, der både indholdsmæssigt og organisatorisk bygger på best practice indenfor innovativt skolebyggeri samt sikre en bymæssig integration der understøtter udviklingen af Carlsberg Byen til en tæt, kulturel mangfoldig, levende og international orienteret bydel i København.

Vinderen af projektet vil efter planen blive offentliggjort i april/maj 2015, og skolen skal stå klar til indvielse primo 2018.

Fristen for at ansøge om prækvalifikation er den 5. november 2014. Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093