23948sdkhjf

Ny Nørreport åbner over jorden

Efter godt to et halvt års lukning bliver der i dag den 1. oktober igen åbnet for gennemkørende biltrafik forbi Nørreport. Lukningen for bilister har sparet 18 måneder og et tocifret millionbeløb.
Ombygningen af Nørreport så som mange andre projekter ud til at blive ramt, da entreprenøren på projektet, E. Pihl & Søn, gik konkurs i august sidste år. Aarsleff, der var med i konsortiet på projektet, overtog dog opgaven og kørte det videre. Den forventede færdiggørelse af den store ombygning blev dengang sat til omkring årsskiftet 2014/15.

Over jorden er man nu nået dertil, hvor der igen åbnes for gennemførende trafik efter godt to et halvt års lukning. Det sker i dag den 1. oktober.

Sparet tid og penge
Lukningen for biltrafik har betydet, at Ny Nørreport-projektet har kunnet arbejde langt mere effektivt fordi der har været frigjort plads til byggepladsen og arbejdet med at renovere tunnelen og opførelsen af de nye tage.

Lukningen for den gennemkørende biltrafik har forkortet anlægsperioden på Ny Nørreport med 18 måneder og sparet kommunen, Banedanmark og DSB for et tocifret millionbeløb.

Når der igen åbnes for biltrafik, er det med én vognbane i hver retning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094