23948sdkhjf

Tyske WTM åbner i København

Milliardinvesteringer i infrastruktur gør Danmark til et attraktivt marked for WTM Engineers International.
Danmarks store bygge- og udviklingsiver er årsagen til, at det tyske rådgivende ingeniørfirma, WTM Engineers International, har valgt at åbne salgskontor i København.

- Vi kiggede på alle de skandinaviske markeder, og Danmark var det mest attraktive. Københavns Kommune er meget ambitiøs og har afsat midler til at bygge en dynamisk by. Vi er allerede involveret i en række bygge- og udviklingsprojekter i København, og der venter mange spændende udbud. Derudover ligger København tæt på Malmø, så vi kan nemt deltage i projekter i Sverige herfra, siger Fritz Hilgenstock, WTM Engineers Internationals danske repræsentant, ifølge Copenhagen Capacitys hjemmeside.

Netop Copenhagen Capacity, der har til formål at fremme virksomheders investeringer i hovedstadsregionen, har spillet en vigtig rolle undervejs i processen. Organisationen hjalp således WTM med den indledende markedsresearch og med services i forbindelse med opstarten af det danske salgskontor. Hertil kommer løbende sparring om interessante udbud og mulige samarbejdspartnere.

WTM Engineers International er grundlagt i 1936 og har domicil i Hamborg samt kontorer i Berlin og München. Virksomheden har desuden aktiviteter i New York, Zürich, Geneve, Athen og Kuwait.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094