23948sdkhjf

Cowi køber engelske tunnelspecialister

Den danske ingeniørvirksomhed har overtaget Donaldson Associates med 143 medarbejdere og fordobler dermed antallet af specialister inden for rådgivning i tunnel- og undergrundsprojekter.
- Opkøbet af Donaldson Associates er en vigtig milepæl for Cowi og er i tråd med vores vækststrategi. De to virksomheders dækning af markedet supplerer hinanden godt, og sammenlagt bliver Cowi en af verdens største specialistrådgivere inden for tunnel- og undergrundsprojekter, siger Cowis CEO, Lars-Peter Søbye.

Han peger på, at Donaldson Associates gennem årtier været førende på det engelske marked. Virksomheden har 143 medarbejdere fordelt på fem kontorer i England og et i Hong Kong.

Donaldson fortsætter under eget navn og vil arbejde tæt sammen med Cowis tunnel- og undergrundscentre i Danmark, Qatar, Indien og USA. Sammen med Cowis engelske brospecialistfirma, Flint & Neill, vil de udvikle muligheder for at gå til markedet med omfattende fællesløsninger.

Hos Donaldson Associates fremhæver grundlægger og CEO, David Donaldson, at fusionen giver mulighed for at styrke Donaldsons position som ekspertisecenter.

- Sammenlægningen af Cowi og Donaldson Associates bringer to virksomheder med fælles værdier sammen. Vores forenede viden og erfaring inden for konstruktion og ingeniørarbejde har skabt et udvidet center of design excellence. Vi passer sammen både kulturelt og professionelt, og det betyder, at vi kan skabe en smidig og succesfuld integration af Donaldsons anerkendte og højt respekterede forretningsprofil. Det giver mig stor personlig tilfredsstillelse at se, at Donaldsons ledelsesstruktur og samtlige medarbejdere uændret bliver en del af Cowi, siger David Donaldson.
Læs mere om: Cowi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094