23948sdkhjf

Udvid dit 'grønne' netværk på Building Green

Matchmaking er blevet et stort hit på Building Green, og igen i år får udstillere og besøgende mulighed for at speeddate på kryds og tværs.
Det er arrangørerne af messen, der sammen med Enterprise Europe Network og InnoByg, står bag de arrangerede business møder, som for tredje år i træk giver udstillere og besøgende på Building Green en mulighed for at booke møder à 20 minutters varighed.

Kaspar Nielsen fra Enterprise Europe Network er en af dem, der faciliterer møderne under messen. Han fortæller, at der allerede er over 90 tilmeldte deltagere fordelt på ni lande.

- Det er skønt at være med på Building Green, hvor matchmaking er blevet et stort hit. Området er fyldt med liv og spændende møder, og vi får hvert år utrolig positiv feedback på arrangementet fra deltagerne. Derfor har vi i år gjort en ekstra indsats for flere udenlandske deltagere, siger Kaspar Nielsen.

Nye kræfter skal bringe kommunerne til bordet
I år har teamet bag Building Green Connections fået en ny samarbejdspartner, Gate 21, som har kontakt til en række af de danske kommuner, der er særligt interessante for byggeriets parter.

- Noget af det, vi har fokus på i Gate 21, er, at bringe erhvervslivet tættere på kommunerne. Det er Building Green Connections helt oplagt til, så det er en af grundene til, at vi har valgt at deltage som samarbejdspartner, siger Poul-Erik Lauridsen, direktør i Gate 21.

Hos InnoByg betegner man de som særdeles positivt, at Gate 21 har valgt at gå med som samarbejdspartner:

- Gate 21’s netværk er interessant for byggebranchen at komme i kontakt med og samtidig kan kommunerne nemt og enkelt få en masse spændende input fra alle aktører i byggeriet til, hvordan de kan blive mere bæredygtige. Så det er win-win for begge og derfor håber vi at rigtig mange kommuner kan se at de kan få noget spændende ud af at være med, siger sekretariatsleder Christine Larsen.

Vil du også være med? Så opret en profil på www.greenconnections.dk ,
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109