23948sdkhjf

Lille firma sikrer Femern-arbejdere tag over hovedet

Danmarks største byggeri, Femern Bælt-projektet, er i fuld gang. Og for en mindre midtjysk virksomhed betyder det ordrer i bogen.
Site Facility A/S, der er grundlagt på et speciale i camp management, har skrevet kontrakt med Femern A/S, som rådgivere i forhold til indkvartering af de mange hundrede arbejdere, der i seks år skal arbejde på Femern-projektet.

Med erfaring fra store vindmølleprojekter eksempelvis for Vestas, Enercon og Siemens i lande så forskellige som Sverige, Uruguay og Tyrkiet, har den midtjyske virksomhed masser af relevant erfaring at trække på.

- Vi så, at vi kunne gøre en forskel for både Femern A/S og ikke mindst de mange medarbejdere, hvis vi kunne finde den helt rigtige løsning. Derfor tog vi kontakt til Femern A/S, der heldigvis også kunne se potentialet i et samarbejde, fortæller grundlægger og administrerende direktør, Jakob Heskjær.

Et kvalitetsstempel
Site Facilitys arbejde for Femern A/S indeholder ikke en aftale om, at Site Facility skal løfte opgaven omkring hoteldriften.

- Vi er hyret som rådgivere i forhold til indkvarteringen. Vi har allerede leveret et komplet layout af campen og er nu i gang med at føre vores knowhow videre til Femern i forbindelse med blandt andet udarbejdelsen af udbudsmateriale, siger direktøren, der ser samarbejdet som en milepæl for virksomheden.

- Det er absolut et kvalitetsstempel til vores virksomhed, at Femern har valgt os som rådgivere på så vigtigt et projekt. Vi har specialiseret os på et felt, som stadig er forholdsvist nyt i Danmark og har dermed nogle kompetencer og en knowhow, som ikke mange danske virksomheder sidder inde med. Site-hoteller er stadig ikke så almindeligt i Danmark, men i udlandet er det langt mere almindelig praksis. Så vi vil helt klart også komme til at se mere af det i Danmark, mener Jakob Heskjær, der blandt andet påtænker at etablere et håndværkerhotel når byggepladsen til det nye sygehus i Gødstrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.207