23948sdkhjf

PensionDanmarks første ejendom i Aalborg tager form

Den 9. oktober blev der holdt rejsegilde på Alfa Lavals nye, 6.000 m² store domicil i Aalborg, hvor Gråkjær Industribyg er totalentreprenør.
Byggeriet af Alfa Lavals kommende domicil på Aalborgs
Fakta
Areal: 6.000 m² med plads til 300 medarbejdere
Totalentreprenør: Gråkjær Industribyg
Arkitekt: PLH Arkitekter
Ingeniør: OBH Rådg. Ingeniører
Forventet indflytning: April 2015
østlige havnefront skrider hurtigt frem. Det blev torsdag den 9. oktober markeret med et rejsegilde på ejendommen, som PensionDanmark har investeret 126 millioner kroner i, og som i opførelsesperioden vil skabe 100 arbejdspladser.

Blandt dagens talere ved rejsegildet var bl.a. administrerende i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen, samt Aalborg-borgmester Thomas Kastrup Larsen.

- Området husede engang Aalborgs største industrivirksomhed Aalborg Værft, der prægede byens udvikling i over 75 år. Med den nye ejendom er det nu PensionDanmark, der er med til at præge fremtiden. Det betyder meget for mig og for Aalborg, at ejendommen opføres som lavenergihus, så vi ikke bare taler om, men handler bæredygtigt, sagde Thomas Kastrup-Larsen.

Den 6.000 m² store ejendom i Aalborg opføres som et lavenergihus med anvendelse af solceller og solafskærmning og vil blive klassificeret efter DGNB Sølv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094