23948sdkhjf

Brødrene Dahl vokser massivt på e-handel

Grossisten forventer at omsætte for en halv milliard på nettet inden 2015.
Brødrene Dahl er i fuld gang med at digitalisere store dele af sin forretning, og ifølge Børsen forventer virksomheden i år at runde 500 mio. kr. i omsætning på e-handel - en stigning på mere end 30 pct. sammenlignet med 2013.

- Jeg vil ikke sige, jeg er forbavset. Men jeg er meget positivt overrasket over den vækst, vi har set det seneste år, siger Christian Agger, markedsdirektør i Saint-Gobain Distribution Danmark, til Børsen.

Han er ansvarlig for e-handel i Brødrene Dahl og forventer yderligere vækst på området. Virksomheden søsatte i 2013 en større satsning på e-handel og vandt efterfølgende FDIH's e-handelspris. Siden er det kun gået en vej. Før lanceringen af det nye software resulterede under 9 pct. af besøgene i et salg. I dag er det tal øget til 17 pct.

Ifølge Christian Agger er det ikke mindst de små og mellemstore virksomheder, der fylder i onlinehandlen, og 22 pct. af alle onlinekøb foretages i dag med en mobil eller tablet. Før lanceringen af den nye software var det blot 5 pct.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094