23948sdkhjf

NRE bag nyt tankanlæg i Skanderborg

I forbindelse med udviklingen af et nyt tankanlæg i Skanderborg har NRE Denmark været rådgivere for Danske Stenhuggerier, der flytter fra ejendommen, hvor tanken bygges.
Skanderborg Kommune har netop vedtaget en lokalplan, som giver mulighed for at opføre et ubemandet Ingo tankanlæg på hjørnet af Blindgade og Skanderborgvej. Tankanlægget placeres på den grund, hvor Danske Stenhuggerier i øjeblikket har til huse.

I forbindelse med udviklingen af projektet har NRE Denmark været rådgivere for stenhuggeriet, som 31. oktober 2014 flytter fra Blindgade til Vestergade 119 i Skanderborg.

Ved opførelsen af det nye tankanlæg etableres forskellige ændringer af krydset ved tanken, så trafiksikkerheden øges. De nøjagtige forbedringer skal aftales endeligt med politiet og omfatter venstresvingsbane, tilpasning af signalanlægget samt asfaltering af det første stykke af Blindgade. Derudover etableres en støjmur omkring tankanlægget, og lysudstrålingen vil blive dæmpet på passende vis i forhold til de omkringliggende ejendomme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078