23948sdkhjf

Friis & Moltke opruster i København

Arkitektfirmaet åbner ny afdeling i København og ansætter erfaren tegnestuechef.
Mandag den 13. oktober slog Friis & Moltke dørene for en ny afdeling i Wildersgade 51 i København. Arkitektfirmaet har i forvejen afdelinger i Aarhus og Aalborg.

- Det har længe været et ønske for både os og vores samarbejdspartnere at være repræsenteret i hovedstadsområdet. Lokaliteten her giver os endnu bedre vilkår for såvel nuværende som fremtidige samarbejder på Sjælland, og vil også være udgangspunktet for tegnestuens fokus på internationale opgaver, siger adm. direktør Jens Ole Bahr.

Samtidig med etableringen af den nye afdeling tiltræder arkitekt Erik Juul som tegnestuechef og vil sikre Friis & Moltkes aktiviteter i hovedstadsområdet i nært samarbejde med projektchef Jesper Skjoldborg.

Erik Juul har undervist på Kunstakademiets Arkitektskole, været redaktør på Arkitektens Forlag og har med tegnestue i eget navn løst opgaver for blandt andre Lægemiddelindustriforeningen, Frederiksberg Kommune og Velux Fonden. Senest har han været rådgiver for Københavns Kommune og DSB i forbindelse med opførelsen af Ny Nørreport Station og har endvidere netop opført Europas første FSC-certificerede sommerhus. Erik Juul har en bred faglig baggrund, som vil styrke Friis & Moltkes ambitioner om at skabe et solidt fundament for de opgaver, der vil udspringe af tegnestuens nye afdeling i hovedstaden.

- Friis & Moltke har altid stået for mig som en tegnestue, hvor tradition og nytænkning går hånd i hånd – og hvor arkitektonisk kvalitet er grundtonen i alt, hvad tegnestuen laver. Det er derfor med stor glæde, at vi nu sammen tager fat på at udvikle Friis & Moltke København, udtaler Erik Juul.

Friis & Moltke er grundlagt i 1954 af Knud Friis og Elmar Moltke og har i dag afdelinger i tre af Danmarks største byer og engagerer mere end 50 medarbejdere. Virksomheden ejes og ledes i dag af de syv partnere: Palle Hurwitz, Niels Erik Thomsen, Martin Wienberg, Mikkel Wienberg, Mikkel Bahr, Mogens Husted Kristensen og Jens Ole Bahr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14