23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Få en oversigt over nogle af de seneste jobskifter i bygge- og anlægsvirksomhederne.
ABC Pavilloner
Jon Hartz er pr. 23. september startet som produktionsleder i Silkeborg, hvor han primært skal varetage produktionen, indkøb og kvalitet.

Jon Hartz er uddannet tømrer og bygningskonstruktør. Han har været i byggebranchen siden 1997 og har blandt andet arbejdet med specialinventar, med drift på tømrer virksomhed samt tegnet på ingeniør tegnestuer.

Base Erhverv A/S
Kasper Løvstrup Nielsen, 40 år, er pr. 1. oktober udnævnt til salgschef med salgsansvar for både Base Erhverv as i Horsens og søsterselskabet Base Erhverv Øst as i Roskilde.

Kasper Løvstrup Nielsen er uddannet bygningskonstruktør og har siden 2006 virket som projektleder i Base Erhverv, hvor han med base i Horsens har haft ansvaret for en række erhvervsbyggerier over hele landet.

Cembrit
Bente Rasmussen Therkildsen, 47 år, er pr. 1. oktober tiltrådt som projektkonsulent. Hendes primære ansvar bliver rådgivning og salg af Cembrits produkter til byggeprojekter på Fyn og i Jylland.

Bente Rasmussen Therkildsen er uddannet bygningskonstruktør og kommer fra en stilling som udsmykningskonsulent hos Artspot i Aarhus. Tidligere erhvervserfaring omfatter desuden en stilling som bygningskoordinator ved Danhaus A/S i Esbjerg.

Dansk Boligbyg a/s
Jonas Nicolai Valentin Pedersen, 38 år, er pr. 1. oktober ansat som projektleder hos Dansk Boligbyg i Roskilde. Han er uddannet bygningskonstruktør i 1999 fra Byggeteknisk Højskole og har flere års erfaring som byggeleder og projektleder.

Esbensen Rådgivende Ingeniører
Jesper Bendix Andreasen, 33 år, er ansat som projektleder. Han er uddannet arkitekt med fokus på bæredygtighed fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og kommer han fra en stilling som arkitekt og projektleder i arkitekt- og analysefirmaet Archimed. (Kilde: Børsen).

Fiberline
Tage Frank Jensen er ansat som key account manager inden for vindues- og facadesegmentet. Han har tidligere været ansat i en tilsvarende stilling hos Fiberline, og vender nu, efter fem år, ’hjem’ til kompositterne og deres udbredelse i vinduesindustrien. Tage Frank Jensen vil primært beskæftige sig med betjening af nøglekunder uden for Danmark.

Grontmij
Britt Kielstrup Hansen, 44 år, er ansat som afdelingschef for planning and design i Odense. Hun har 20 års erfaring fra rådgiverbranchen og har senest været ansat som team- og projektleder med ansvar for projekt- og byggeledelse samt sikkerhedskoordinering inden for byggeri af skoler, universitet og institutioner til børnehjem og bosteder. (Kilde: Børsen).

Innogie ApS
Stephan Olesen er pr. 1. september ansat som senior projekt manager med ansvar for udviklingsafdelingen. Han er uddannet business development engineer fra Aarhus Universitet og har flere års erfaring fra varmepumpeindustrien.

Innogie ApS arbejder med cleantech løsninger til almindelige husstande, som giver mulighed for at egenproducere varme og elektricitet.

KPK Vinduer & Døre A/S
Torben Nielsen er den 15. september tiltrådt en stilling som intern sælger og skal arbejde med rådgivning og vejledning af kunder samt ordremodtagelse. Torben Nielsen er uddannet tømrer. (Kilde: Licitationen)

Karin Raunsbæk Jensen er den 14. august tiltrådt en stilling som salgsassistent med ordreindtastning, fakturering og advisering som primære arbejdsopgaver. Senest har Karin Raunsbæk Jensen været ansat hos en glasvirksomhed, hvor hun har arbejdet som kontorassistent i salgsafdelingen. (Kilde: Licitationen).

Malmbergs Elektriske
El-grossisten Malmbergs Elektriske har ansat to nye medarbejdere i forbindelse med åbningen af den nye Malmbergs Proffsbutik i Københavns Sydhavn.

Lars Molen, 48 år og uddannet elektriker, er ansat som salgsassistent. Han kommer fra et job som daglig leder hos Fredericia Skurvogne.

Søren Mikaelsen, 50 år, er ligeledes ansat som salgsassistent. Han har senest været ansvarlig for lager og logistik hos KC Lights og har desuden 12 års ansættelse hos AO Johansen i bagagen.

Niras
Hans Bøgh Thomsen er ansat som projekt- og byggeleder på Niras’ Aarhus-kontor, hvor han skal være med til at forstærke udførelsesorganisationen. Hans første opgave vil være at stå i spidsen for byggeledelsen på Kolding Sygehus, hvor Niras er totalrådgiver for den samlede udvidelse under Kvalitetsfonden og Region Syddanmark. Hans Bøgh Thomsen kommer med en baggrund fra entreprenørbranchen, hvor han bl.a. har arbejdet som projektchef hos Hoffmann og Dansk Boligbyg.

Bygningskonstruktør Preben Krath er ansat på Niras’ hovedkontor i Allerød som projektleder i afdelingen Byggeri. Preben har mere end 30 års erfaring inden for renovering af både offentlige og private byggerier. De seneste syv år har han været ansat som projektchef i Rambølls byggeriafdeling.

Brian Sørensen er ansat i Niras’ byggeriafdeling i Aarhus. Han er uddannet diplomingeniør, og hans første opgave bliver som byggeleder på Kolding Sygehus. Han har tidligere arbejdet som projekt-og byggeleder hos både Casa A/S og Hoffmann A/S.

Diplomingeniør Camilla Frederiksen er ansat på Niras’ Holbæk-kontor, hvor hun blandt andet skal beskæftige sig med vej- og kloakprojekter. Hun er nyuddannet bygningsingeniør og har i sit speciale fokuseret på optimering af byggeprocessen i offshore vindmølleparker. Under uddannelsen var hun i praktik hos Dong Energy i offshore-afdelingen.

OBH Gruppen Rådgivende Ingeniører
Mads Peacock er ansat som ny laboratorieleder og skal stå for driften af OBH-Gruppens bygningslaboratorie, herunder undersøgelser og analyser. Han er uddannet cand.scient i biomedicin og kommer fra en stilling som laboratorieleder hos Dansk Bygningsanalyse A/S.

Morten Hornemann Brandt er ansat som indeklimakonsulent. Han er uddannet bygningskonstruktør og kommer fra en tilsvarende stilling hos Dansk Bygningsanalyse A/S.

Outline Vinduer A/S
Kenneth Fribæk er pr. 1. oktober tiltrådt en stilling som salgskonsulent for distrikterne Fyn og Trekantsområdet.

Kenneth Fribæk har mange års erfaring som sælger hos trælasthandler og byggemarkeder, senest i Bygma, hvor han har stået for salg af vinduer og døre. (Kilde: Licitationen).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078