23948sdkhjf

Danielsen Architecture udvider partnerkredsen

Peter Kristian Danstrup er den 1. oktober 2014 indtrådt som associeret partner i den københavnske arkitektvirksomhed.
Danielsen Architecture oplever i øjeblikket en enorm vækst med et stigende antal projekter, nyansættelser og et voksende kundekartotek.

For at imødekomme den positive udvikling er Peter Kristian Danstrup pr. 1. oktober indtrådt som associeret partner. Peter Danstrup er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole og har siden 2011 været ansat i virksomhedens projektudviklingsafdeling. Her har han blandt andet arbejdet med projekter som Enghave Brygge og Teglholmen i København.

- København lægger i øjeblikket postnumre til mange byggepladser i forskellige udviklingsområder, og Danielsen Architecture har spændende projekter i samtlige af områderne. Peter Danstrup skal som associeret partner blandt andet, i samarbejde med resten af medarbejderstaben, bidrage med at opretholde kvaliteten af projekterne og sørge for, at nye projekter fortsat kommer til, oplyser Danielsen Architecture i en pressemeddelelse.

I projektudviklingsgruppen i Danielsen Architecture er Lise Bækgaard blevet udnævnt til designchef og Stig Bang Krogh indtræder i stillingen som projektleder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156