23948sdkhjf

Hvem skal vinde Bæredygtig Beton Prisen 2015?

Dansk Beton har åbnet for indstillinger til årets pris og opfordrer alle til at give betonen "et kollegialt kick”.
Bæredygtig Beton Prisen 2015 uddeles den 10. marts næste år, men allerede nu er det muligt at betonbyggerier eller -anlæg, der fortjener at blive anerkendt.

De indsendte forslag vil indgå i puljen af mulige prismodtagere. Herefter vil dommerne nominere de tre-fem byggerier og anlæg, der bedst lever op til kriterierne.

Jesper Knudsen, fungerende formand i Dansk Beton, opfordrer alle til at give betonen et kærligt kollegialt kick og understreger, at man også er velkommen til at indstille egne projekter.

Tidligere prismodtagere er bl.a. Rabalder Parken i Roskilde, der både er et regnvandsanlæg og en levende skaterpark, og Skuespilhuset i København, der udmærker sig med dæk af termoaktive betonelementer, der lagrer overskudsvarme fra lys og tilskuere, og som både bruges til opvarmning og køling med havvand.

- Vi er glade for at se, at de byggerier og anlæg, vi har præmieret gennem årene, sidenhen er blevet toneangivende for den måde, man i dag bruger beton bæredygtigt, siger Jesper Knudsen.

Skyd på betonen
Er man mere til billeder end tekst, er det også muligt at indstille byggerier gennem fotos. Bare skyd et billede med mobilen og læg det op på Instagram med #jegelskerbeton – der er præmier til de bedste forslag. Fotokonkurrencen er arrangeret sammen med Dansk Arkitektur Center, og man kan se de indsendte forslag på @danisharchitecturecentre og på Dansk Betons Facebook-side.

Deadline for fotokonkurrencen er den 23. oktober 2014, mens man kan indstille byggerier og anlæg frem til og med den 1. november via www.danskbeton.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125