23948sdkhjf

JKE Design godt i gang med kæmpeordre

Køkkenfabrikkens B2B-division har leveret de første 100 af i alt 838 køkkener til det historisk store renoveringsprojekt i Langkærparken i Tilst.
- Vi er kommet godt fra land, og rutinerne er kørt ind i et stort bygge setup, som kører ufortrødent derudaf med en enorm hastighed, fortæller projektchef Brian Tejlgaard Madsen.

JKE Design har netop rundet nummer 100 af de i alt 838 køkkener, der skal leveres og monteres i forbindelse med renoveringsprojektet, som startede i foråret 2014.

Beboerne i Langkærparken har mulighed for at sætte individuelt præg på de 14 forskellige indretningstyper med individuelle valgmuligheder af låger, greb, bordpladefarver etc. Der er ligeledes mulighed for at ændre de fysiske rammer i lejlighederne og dermed få plads til en mere moderne indretning af køkkenet – for eksempel med køkkenø og mere opbevaringsplads.

- Det er en stor logistikopgave, når der skal monteres 7-10 boliger om ugen i et jævnt flow over de næste to år. Her har vi blandt andet en stor fordel af at være beliggende i samme by, da hands on og en kort reaktionstid over for både byggesag og samarbejdspartnere er nøgleordene for succes, mener Brian Tejlgaard Madsen.

Udover de mange køkkener skal JKE Design desuden levere 676 badeværelser. Også her har beboerne mulighed for individuelle valg i forhold til bordplade og greb.

Sammen med søsterselskabet Multiform etablerede JKE Design en B2B-afdeling i Tilst for tre år siden, og undervejs er det blevet til flere store ordrer. I Aalborg har afdelingen stået for 285 boliger i samarbejde med A. Enggaard, i Holbæk er det blevet til 525 boliger i samarbejde med MT Højgaard, og i Aarhus 191 boliger sammen med Dansk Boligbyg. Hertil kommer en underskrevet kontrakt på 397 boliger på Ø3 Aarhus Havn i samarbejde med NCC – foruden det igangværende kæmpeprojekt i Langkærparken, hvor Enemærke & Petersen er entreprenør.

- Vi er stolte af opgaven og meget glade for samarbejdet med Enemærke & Petersen, der ligesom vi selv kun har været etableret i Aarhus i cirka tre år, siger Brian Tejlgaard Madsen.

JKE Design og Multiform B2B Division har til huse på adressen Langkærvej 1A i Tilst og beskæftiger fem medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062