23948sdkhjf

Kjær & Lassen træder i rekonstruktion

En stram likviditet truer Kastrup-virksomhedens eksistens, og onsdag besluttede ledelsen at træde i rekonstruktion.
Fra og med torsdag den 16. oktober er Kjær & Lassen A/S trådt i rekonstruktion. Virksomhedens ledelse forklarer i en pressemeddelelse, at det er følgerne af finanskrisen, der har bragt en ellers velfungerende virksomhed i økonomisk uføre.

- I forlængelse af byggebranchens store konkurser i sommeren 2013, lukkede det garantiselskab som Kjær & Lassen A/S benytter sig af, fra den ene dag til den anden, for alle nye garantistillelser. Kjær & Lassen A/S har således siden da, reelt været afskåret fra at stille garantier gennem de sædvanlige garantiselskaber. Dette har bevirket, at Kjær & Lassen A/S inden for det sidste halve år kun i stærkt begrænset omfang har kunnet påtage sig nye ordrer, hvilket har affødt den voldsomme stramning af likviditeten, som nu truer selskabets eksistens, lyder det.

Kjær & Lassen A/S har eksisteret i snart 20 år, først som tømrervirksomhed og siden som hoved -og totalentreprenør. Ledelsen beklager situationen og forsikrer, at man vil arbejde ihærdigt for at reducere de taber og gener, som rekonstruktionen vil påføre kunder, underentreprenører, leverandører og medarbejdere.

Kjær & Lassen A/S er således nødsaget til at gå i rekonstruktion fra i morgen, torsdag d. 16. oktober.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078