23948sdkhjf

Alt er nyt på Rækker Mølle Skolen

Den omfattende renovering af Række Mølle Skole nær Skjern er nu færdig og skolen klar til indvielse. Projektet er gennemført ud fra nøgleordene fleksibilitet, gennemsigtighed og fremtidssikring.
Døre, gulve, vægge, lamper, lofter, tag, toiletter.Alt er nyrenoveret og lækkert på Rækker Mølle Skolen. Det fejrer hele skolen torsdag den 23. oktober.

Arbejdet på skolen blev officielt skudt i gang den 2. maj sidste år. Renoveringen har kostet 21 millioner kroner, er gennemført i syv fagentrepriser, og byggeprojektet har overholdt både budget og tidsplan.

- Vi havde især lagt vægt på, at det skulle være
Fagentrepriserne på renoveringen:
Tømrerentreprisen: Brdr. Lange
Murerentreprisen: Barslund & Gasseholm
Gulventreprisen: Hee Gulvservice
Malerentreprisen: Penta Byg
VVS-entreprisen: Mogensen VVS-Comfort
El-entreprisen: Troldhede Installationsforretning
Elevatorentreprisen: Midtjydsk Elektro
nemt at finde rundt, at der skulle være meget lys og gennemsigtighed, og ikke mindst skulle bygningerne kunne møde fremtidens krav til nye undervisningsformer, fortæller skoleleder Torben Friis Svendsen.

Det betyder blandt andet, at bygningen er ændret fra en hesteskoform til en cirkelform, og at der er kommet flere glasvægge, så der er lysindfald fra to sider i klasseværelserne. Faglokalerne er også nyindrettede, og flere rum er fleksible, så undervisningen kan foregå på større eller mindre hold.

Renoveringen er sket med energirigtige bygningsmaterialer og der er lavet ekstra isolering og solceller på taget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094