23948sdkhjf

Boligforeninger underskriver første energispareaftale

Den første energispareaftale er indgået mellem samlede boligforeninger og Høje-Taastrup kommune.
Der var champagne i glassene, da de første fem samlede boligafdelinger i starten af oktober skrev under på en energisparekontrakt med Høje-Taastrup kommune. Aftale indebærer, at de samlede boligafdelinger gør en ekstra indsats for at begrænse energiforbruget, mens kommunen hjælper med f.eks. bistand til at lave energiregnskab, til grøn efteruddannelse og til netværksmøder.

Foreningerne, der der nu forpligter sig til at spare på energiforbruget, er Taastrupgaard, Pælestykkerne AKB- Valhøj, Lejerbos afdelinger på Parkvej og ejerforeningerne Taastrup Have og Gadevang. Også boligafdelingen Gadehavegaard, hvor man er i gang med at renovere til Nul-energi i en af blokkene, og Engvadgaard i Fløng, hvor man totalrenoverer, blev fremhævet ved underskriften af aftalen.

Høje-Taastrup Kommune skal reducere energiforbruget og CO2-udledningen med 2 % om året i 2014-2017 og arbejde for en 100 % fossilfri og CO2-neutral energiforsyning i 2035. Det sker i tæt samarbejde med blandt andet boligselskaber og virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094