23948sdkhjf

95 boliger i ny Odense-bydel

Kollegieboligselskabet og Freja Ejendomme har udbudt opførelsen af nye kollegieboliger og erhverv i Cortex Park i Odense.
95 ungdomsboliger i bydelen Cortex Park, syd for Odense centrum, er udbudt i hovedentreprise med Kollegieboligselskabet som bygherre. Projektet omfatter desuden en erhvervslejlighed på 160 m², som Freja Ejendomme er bygherre på.

Projektet, der er tegnet af KPF Arkitekter, udbydes samlet og udgør i alt cirka 4.900 m² brutto samt cirka 1.400 m² kælder. Efter licitation vil der for den vindende hovedentreprenør blive indgået separate entreprisekontrakter med henholdsvis Kollegieboligselskabet og Freja Ejendomme.

Projektet har en anslået værdi på cirka 58 mio. kr. ex. moms, og byggeriet ventes påbegyndt den 1. marts 2015 og afleveret den 1. juli 2016.

I udbudsbekendtgørelsen oplyses følgende om byggeriet:

- Byggeriet opføres i 4-5 etager med bærende konstruktioner og altangang i betonelementer og med facader i sandwich elementer og lette facadepartier. Tage udføres med kileskåret isolering og tagpap. Vådrum i de 95 ungdomsboliger forventes udført som præfabrikerede kabiner. Boliger forsynes med altaner i fiberbeton. Projektet omfatter en kælder med parkering og diverse teknikrum. Udvendige gårdarealer belægges med fliser, græs, bunddække, ligesom der etableres overdækket cykelparkering.

- Projektet omfatter desuden en erhvervslejlighed, der er fuldt integreret i projektets geometri i stueplan. Erhvervslejligheden afleveres som råhus til senere komplettering.

Fristen for at komme i betragtning til hovedentreprisen er den 6. november 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079