23948sdkhjf

Skive Genbrugsplads åbner tidligere for håndværkerne

Fra den 1. november kan erhvervsdrivende aflevere affald på Skive Genbrugsplads allerede fra klokken seks om morgenen.
Dagens første læs med affald er ofte klar til afgang, før mange danskere endnu har spist morgenmaden. For som håndværker starter arbejdsdagen tidligt, og det samme gør produktionen af det affald, der skal afleveres på genbrugsstationen.

Hidtil har murere, tømrere og andre dele af erhvervslivet i Skive måtte væbne sig med tålmodighed, før de kunne læsse af. For byens genbrugsstation åbner først klokken 10 om formiddagen. Det vil Skive Kommune nu lave om på - i hvert fald i en forsøgsperiode på tre måneder, der starter den 1. november.

- De nye åbningstider passer erhvervslivet meget bedre end de gamle. Det skaber en bedre dynamik i håndværkernes arbejdsdag, fordi de ikke er afhængige af at skulle planlægge så meget efter genbrugsstationens åbningstid, siger formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland, Niels Hansen, der har opfordret Skive Kommune til at udvide åbningstiden.

Selv om genbrugspladsen i de kommende måneder vil være åben i morgentimerne, betyder det ikke, at den lukker tidligere. Genbrugsstationen vil nemlig være ubemandet i morgentimerne. Erhvervsdrivende få derfor mulighed for at bestille en adgangsbrik, som de kan bruge til at få adgang via den ellers aflåste port.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094