23948sdkhjf

Fastfood-tømrer på egne ben

52-årige Jørgen Pedersen etablerer egen tømrerforretning i Biersted. Han har lavet mange McDonald’s restauranter.
Han er en gammel Biersted-dreng. Selvom hans arbejde ofte har ført ham længere væk, er han som fasttømret til byen - i opvækst, bopæl og nu også arbejde.

Han har arbejdet over hele Danmark og endda et enkelt år i Grønland. Siden han første gang samlede hammeren op som 17-årig ved Biersted Tømrer og Snedkerforretning, har den nu 52-årige Jørgen Pedersen været lønmodtager. Nu skal han stå på sine egne to ben med forretningen Jørgen Pedersen Tømrer- og Snedkerservice. Alt sammen fra hjemmeadressen i Biersted

Jørgen Pedersen er uddannet tømrer, men hans hovedopgaver har i lange perioder været koncentreret omkring snedkerarbejde.

- Jeg har lavet inventar i utallige McDonalds-restauranter, Jensens Bøfhuse og engelske pubber, fortæller Jørgen Pedersen.

Jørgens Pedersen fortæller, at han har lavet McDonalds-restauranter, så det stod ud af ørene. Her var arbejdet af en noget anderledes ”fast-food”-natur.

- Det gik så stærkt. Når man stod i den, kunne man blive helt i tvivl om, hvor man var. Man så aldrig byen, den var i, men kun restauranten. I starten var der flere detaljer og alt var arkitekttegnet. Senere kom de på samlebånd. Jeg har nok lavet omkring 20, fortæller Jørgen.

Nu arbejder Jørgen så ud fra hjemmet i Biersted men også ud fra devisen om, at arbejdet er hans visitkort.

- Mit mantra er kvalitet og sans for detaljen. Jeg er tømrer og snedker er hjertet og sætter en ære i at aflevere et godt stykke kvalitetsarbejde, hvor der er kælet for detaljen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079