23948sdkhjf

Ny aktionær tager styringen hos udvikler

Thylander Gruppen er indtrådt som ny hovedaktionær i Sophienberg Ejendomsudvikling, der samtidig skifter navn til Sophienberg Gruppen.
Thylander Gruppen har overtaget aktierne i Sophienberg Gruppen fra boet efter Fenicia Invest A/S, der blev erklæret konkurs i maj måned – uden at dette dog påvirkede aktiviteterne i det forretningsmæssigt sunde Sophienberg Gruppen A/S.

Ejerkredsen i Sophienberg Gruppen består herefter af Thylander Gruppen som hovedaktionær samt selskabets direktion, der udgøres af ingeniørerne Lars Bigom og Niels Krag.

Den daglige ledelse i Sophienberg Gruppen A/S vil fortsat bestå af administrerende direktør Lars Bigom og direktør Niels Krag, som begge har stået i spidsen for selskabet fra stiftelsen i 2007 og frem til i dag.

- Vi er meget glade for, at Thylander Gruppen er indtrådt som ny hovedaktionær i Sophienberg Gruppen, idet selskaberne på bedste vis supplerer hinandens kompetencer. Der er ingen tvivl om, at begge firmaer vil profitere af den synergi, som et tæt samarbejde selskaberne imellem vil bevirke, siger Lars Bigom i en pressemeddelelse.

Sophienberg Gruppen har i dag projekter til en værdi på over en milliard kroner under udvikling. Alle projekter udvikles med henblik på videresalg. Thylander Gruppen, der er grundlagt i 1986 af Lars Thylander, har aktuelt 66 ejendomme under forvaltning. Det omfatter ca. 330.000 eksisterende kvadratmeter samt muligheden for ca. 78.000 kvadratmeter nybyggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094