23948sdkhjf

Stor skoleudbygning i København

Københavns kommune udbyder hovedentreprisen på knap 3.500 kvadratmeter udbygning og 550 kvadratmeter renovering af Katrinedals Skole.
Projektet omfatter en kapacitetsudvidelse af Katrinedals Skole med ét spor samt 100 nye fritidshjemspladser.

Selve sporudvidelsen udmønter sig i, at der opføres to nye bygninger på grunden; en ny udskolings- og sciencebygning på cirka 3 000 kvadratmeter, som udføres i to etager med delvis kælder, samt et nyt fritidshjem på cirka 455 kvadratmeter i en etage med delvis kælder.

Nybygningerne udføres som tunge bygninger med råhus i beton og formur i tegl. Begge bygninger apteres med karnapper, som ligesom øvrige mindre lette facadepartier beklædes med zink. Nybygninger udføres med træ/alu lavenergivinduer med automatisk solafskærmning. Tage udføres primært som flade betontage med udvendig isolering og tagpapdækning. På udskolingen udføres der endvidere en række shedlys som opbygges af træelementer. Tagene begrønnes og der opsættes solceller på udskolingsbygningen.

Udover opførelsen af de to nye bygninger indeholder projektet også renovering af skolens to eksisterende gymnastiksale på i alt cirka 550 kvadratmeter, samt en revitalisering af skolens udearealer, så de passer til sporudvidelsen.

De to eksisterende gymnastiksale er bevaringsværdige. Renoveringen af de to bygninger består hovedsageligt af en renovering af både indvendige og udvendige overflader, samt lettere ombygningsarbejder i de eksisterende omklædningsrum.

Entreprisen opføres som en hovedentreprise.

Kontrakten ventes at have en værdi i intervallet 70-90 millioner kroner.

Fristen for at søge om prækvalifikation er den 10. november 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109