23948sdkhjf

Nedrivningsfirma klar til at fjerne øjebæ i Odense

I november indleder NJ Gruppen nedrivningen af Cinemaxx-bygningen ved Vesterport i Odense, som har stået tom i adskillige år.
Det skriver fyens.dk.

Reitan Ejendomsudviklings planer for nyt byggeri på hjørnet af Ruggårdsvej og Vestre Stationsvej centralt i Odense bliver snart til virkelighed. Startskuddet til nybyggeriet på hjørnegrunden bliver nedrivningen af den såkaldte Cinemaxx-bygning, der har stået tom siden 2008.

Ingen fast dato
- Vi er blevet oplyst af Reitan Gruppen, at lokalplanen er godkendt, og derfor er vi i gang med at planlægge nedrivningen, som vi forventer at kunne opstarte i november, men den endelige dato er ikke fundet, siger Jens Nissen, direktør i NJ Gruppen, som har fået til opgave at stå for nedrivningen, til fyens.dk.

Byrådet i Odense godkendte sidste måned en ny lokalplan for grunden. Den giver Reitan Ejendomsudvikling mulighed for at bygge nyt på grunden til to dagligvarebutikker på op til 1.500 kvadratmeter eller tre udvalgsvarebutikker på 2.000 kvadratmeter. Derudover gives mulighed for at etablere flere mindre butikker.

Original artikel: http://www.fyens.dk/odense/Vesterport-Ci...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094