23948sdkhjf

Familiefirma i vækst fejrer sig selv

TL Byg A/S har 40 års jubilæum, og den familieejede tømrervirksomhed med 200 ansatte står i dag stærkere end nogensinde.
Siden starten i 1974 har aktiviteten i TL Byg været konstant stigende og spredt på flere adresser indtil 1999, hvor virksomheden vælger at samle alle sine aktiviteter på Gartnervej i det østlige Aalborg.

I dag tæller virksomheden knap 200 ansatte og er økonomisk og kompetencemæssigt stærkere end nogensinde. Det seneste årsregnskab, der blev afsluttet den 30. juni, viser et plus på 18,4 mio. kr. før skat, hvilket er mere end en fordobling i forhold til året før og er samtidig det bedste resultat siden 2008.

- Vi har valgt at gøre tingene anderledes end mange andre og kan derfor ikke betegnes som en traditionel entreprenørvirksomhed. Vi har eksempelvis egen produktion af vinduer og døre, egen tegnestue og projektafdeling, samt specialister inden for blandt andet kloak, beton, murer, tømrer/snedker, elektriker og smede, siger adm. direktør David Madsen.

TL Byg har for nylig blandt andet stået for en del af opførelsen af Musikkens Hus i Aalborg samt et markant boligbyggeri på Vesterbro, ligeledes i Aalborg. Senest er virksomheden udvalgt som entreprenør på byggeriet af et nyt hotel med 51 værelser i Fårup Sommerland.

Men TL Byg arbejder os andre steder i landet. Blandt andet kan nævnes en stor til- og ombygning af det fredede gods Julianelyst ved Horsens, Det Nye Universitetshospital i Skejby ved Aarhus samt en række dagligvarebutikker på Fyn og i Jylland.

- Efter 40 år i Aalborg har vi naturligvis mange kunder i det nordjyske, men vores røde biler med TL Byg- logoet kører faktisk i hele landet. Vi forsøger at vise, at vi med vores fagkundskab og erfaring kan finde løsninger, der opfylder kundens krav til kvalitet, tid og pris, og det er uanset, om vi taler om store erhvervsbyggerier eller specialløsninger for private kunder, lyder det fra David Madsen.

40-års jubilæet blev fejret med en stor jubilæumsfest i Europahallen i Aalborg lørdag den 18. oktober.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097