23948sdkhjf

Ny arkitekt i Brønderslev

Mads Borup har oprettet sin egen arkitektvirksomhed i Brønderslev.
Efter 10 års ansættelse hos Arkitektfirmaet Hellsten, har Mads Borup nu taget springet og startet ny arkitektvirksomhed i Brønderslev og Jammerbugt området.

- Da jeg først havde en accept fra min familie, var beslutningen ret nem at træffe, fortæller han.

Efter at have gået med tankerne om at blive selvstændig i flere år, blev det pludseligt alvor i juni 2014, da tidligere arbejdsgiver Arkitektfirmaet Hellsten måtte lukke.

Og efter en grundig snak med familien og nærmeste omgangskreds, blev beslutningen taget.

Arkitektfirmaet Signatura ApS, som får base i både Brønderslev og Pandrup, åbnede officielt lige før sommerferien.

- Når de rigtige lokaler er fundet i Brønderslev, vil dette blive hovedkontoret, men der vil samtidig også blive arbejdet fra hjemmekontoret i Pandrup, fortæller Mads Borup.

- På sigt er det tanken, at der også i Pandrup findes nogle passende kontorlokaler. Min familie og jeg er bosiddende i Pandrup og jeg finder det derfor naturligt, at området i og omkring Jammerbugt også bliver vores opland til potentielle arbejdsopgaver.

Godt fra start
Mads Borup konstaterer, at firmaet er kommet godt i gang og han har allerede afleveret en række opgaver.

- Vi har kalkuleret med et begrænset opgavetal her i opstarten, da vi ved, det vil tage tid at få formidlet budskabet om det nye arkitektfirma, så vi er meget tilfredse.

I øjeblikket deltager Arkitektfirmaet Signatura i projekter i blandt andet Brønderslev, Pandrup, Ranum og Randers, og firmaet vandt for nylig en arkitektkonkurrence om opførelse af passivhuse i Skallerup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097