23948sdkhjf

Konsolideringen fortsætter blandt landinspektørerne

Lifa A/S fusionerer med Bo, Boe & Kjær A/S og rykker dermed ind på det sjællandske marked for ejendomsudvikling.
De københavnske landinspektører kan se frem til skærpet konkurrence, når Lifa A/S Landinspektører fusionerer med Landinspektørfirmaet Bo, Boe & Kjær A/S, der har base i Farum.

- For os er dette en enestående chance. Markedet for landinspektører ændrer sig hastigt, og skal vi fortsat have mulighed for at byde på de helt store opgaver, er det afgørende, at vi får flere muskler og får udvidet vores palet af ydelser. Alt det får vi med ét slag med Lifas volumen og specielle kompetencer, siger medejer Henrik Kjær fra Bo, Boe & Kjær.

Fusionen betyder, at Bo, Boe & Kjær skifter navn til Lifa A/S Landinspektører, der får to kontorer i hovedstadsregionen – et i Glostrup og et i Farum. Samlet set vil Lifa på landsplan beskæftige i alt 120 medarbejdere og omsætte samlet for 100 millioner om året.

Kender markedet ud og ind
De seneste år er der sket flere større fusioner i branchen, og tendensen er tydelig. De danske landinspektørfirmaer bliver større og mere professionelle, og markedet for erhvervs- og boligbyggeri koncentrerer sig om de største byer, ikke mindst København.

- Lifa har længe gerne villet ind på det sjællandske marked for ejendomsudvikling. Med fusionen får vi en partner, der har været i hovedstaden i mange år. Bo, Boe & Kjær kender markedet ud og ind, og derfor er de det perfekte match for Lifa, siger Lennart Hansen, administrerende direktør i Lifa.

Med fusionen får sjællandske kunder nu adgang til alle Lifas produkter og ydelser inden for geografisk relaterede IT-løsninger, deformationsmålinger (monitorering) og kommunal planlægning. Ifølge Henrik Kjær er det en stor gevinst for Bo, Boe & Kjær:

- Hvor vi tidligere måtte bruge underleverandører, kan vi nu som en del af Lifa tilbyde både eksisterende og nye private og offentlige kunder, specielt inden for ejendomsudvikling, en langt bredere vifte af løsninger. Det gør os ganske enkelt til en bedre partner for vores kunder. Fusionen giver os samtidig mulighed for at løfte vores engagement hos eksisterende kunder og bane vejen til nye områder inden for digitale ejendomsløsninger, siger Henrik Kjær.

Den formelle godkendelse af fusionen sker efter nytår. Bo, Boe & Kjærs to ejere, Steen Boe og Henrik Kjær, bliver med fusionen medejere af Lifa A/S Landinspektører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11