23948sdkhjf

”En lille smutter” bremser Aalborgs største anlægsprojekt

Arbejdet på Egnsplanvej i den sydlige del af Aalborg, som til en pris på 285 millioner kroner er kommunens største anlægsprojekt til dato, står stille på grund af en fejl i det kommunale system.
Planen for en omlægning af et vandløb i forbindelse med etableringen af Egnsplanvej, et stort forbindelsesvej-projekt i det sydlige Aalborg, er ikke godkendt af byrådet. Samtidig er naboerne ikke hørt i processen. Det skriver dr.dk.

- Der er sket en lille smutter, siger Claus Nødgaard Hansen, Aalborg Kommunes projektleder på Egnsplan-projektet, til mediet og beklager forløbet.

Læs mere: Største anlægsprojekt i Aalborg Kommunes historie

Konsekvensen er, at entreprenørmaskinerne foreløbigt står stille frem til den 1. december. Det midlertidige stop i anlægsarbejdet ventes at forsinke projektet et halvt års tid.

Aalborg kommune indgik i februar kontrakt med entreprenørfirmaet M.J. Ericsson om det store anlægsarbejde. Kontrakten lyder på 257 millioner kroner eksl. moms.

Læs mere: M.J. Eriksson vinder kontrakt til 257 millioner

Entreprenørfirmaets arbejde omfatter ombygning af udfletningsanlægget på E45 ved Mariendals Mølle samt at anlægge cirka 6,5 km Egnsplanvej fra udfletningsanlægget ud til Hadsund Landevej ved det kommende Universitetshospital i Aalborg Øst.

Original artikel: http://www.dr.dk/Nyheder/Regionale/Nordj...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.058