23948sdkhjf

Ny direktør i John Drejer

John Drejer har forladt direktørstolen i el-firmaet, som han etablerede for 33 år siden. Sønnen Jeppe Drejer overtager ansvaret.
Det skriver Randers Amtsavis.

Efter flere års ansættelse i John Drejer A/S og købet af halvdelen af firmaet i 2006 overtager 39-årige Jeppe Drejer nu hele ansvaret i familiefirmaet efter faderen, som har lagt navn til firmaet.

Den ny direktør i det østjyske el-firma overtager en forretning, der er vokset fra to til godt 70 ansatte siden starten i 1981 og i dag har afdelinger i både Randers og Aarhus.

Ret skal være ret
Så selvom Jeppe Drejer gennem årene er steget i graderne – fra overmontør til byggeleder og siden direktør for firmaets afdeling for låse og sikring, SikkerDanmark, - er det en stor omvæltning at stå som direktør for det hele.

- Du vokser lidt ud af faget og over i ledelse. Det er en stor udfordring at tage. Men mange gange handler det jo bare om at behandle mennesker, som man gerne selv vil blive behandlet. At ret skal være ret, og at man er fair. Så kommer man ofte langt, Det er en stor udfordring at tage. Men mange gange handler det jo bare om at behandle mennesker, som man gerne selv vil blive behandlet. At ret skal være ret, og at man er fair. Så kommer man ofte langt, forklarer Jeppe Drejer om sin tilgang til ledelsen af familiefirmaet til Randers Amtsavis.

Selvom grundtanken i familiefirmaet forbliver den samme, har Jeppe Drejer en række nye idéer, han med tiden vil føre ud i livet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078