23948sdkhjf

Positive takter i Brøndum-koncernen

Tilgang af større teknikentrepriser og flere fjernvarmeopgaver løftede aktiviteten i Brøndum A/S i 2013-2014. Koncernens samlede aktivitet steg med 10 procent i regnskabsåret.
Brøndum koncernen har netop offentliggjort årsregnskabet for 2013-2014. Det viser, at den samlede koncernaktivitet steg med 10 procent til en samlet omsætning på 541 millioner kroner. Koncernens primære aktiviteter har givet et samlet driftsresultat på 1,5 millioner kroner efter skat, hvilket betragtes som værende ikke tilfredsstillende.

Trods bortfald af opgaver for den konkursramte entreprenørvirksomhed E. Pihl & Søn i august 2013, steg de danske aktiviteter i Brøndum A/S som følge af en tilgang af større teknikentrepriser og fremgang på markedet for fjernvarmeopgaver.

Særligt de udenlandske aktiviteter i Brøndum International A/S steg som følge af god aktivitet på det norske marked og på Thule basen i Grønland.

I Brøndum Grønland faldt omsætningen med godt 30 procent, som følge af en generel afmatning i investeringer og aktivitet i det grønlandske samfund og Brøndum Stål ApS oplevede en mindre fremgang i aktiviteterne.

- Hård konkurrence og prispres er etablerede forudsætninger i vores hverdag i installationsbranchen. Alligevel viser årsregnskabet for 2013-2014 positive takter og et lille samlet plus på bundlinjen hos Brøndum koncernen. Det realiserede samlede koncernresultat inklusive finansielle poster er således fortsat positivt med et resultat efter skat på 3,5 millioner kroner, siger Brøndum koncernens administrerende direktør, Asger Brøndum.

Positive forventninger
Brøndum ser positivt på det igangværende regnskabsår, hvor indtjeningen i koncernen igen forventes at give overskud.

- Vi har en fin ordrebeholdning i de fleste af vores enheder. Og dette sammenholdt med en positiv udvikling i udbuddet af opgaver på alle aktivitetsområder, såvel i Danmark, i Grønland som internationalt gør, at vi forventer en væsentlig positiv resultatudvikling på den primære drift, slutter administrerende direktør Asger Brøndum.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094