23948sdkhjf

Værdibyg er en stor succes

Det er konklusionen i den første evaluering, der er lavet af byggebranchens fælles initiativ fra 2008,Værdibyg, der de seneste seks år har udgivet 16 gratis vejledninger til bedre byggeprocesser.
Det skriver Værdibyg.dk i en nyhed på sin hjemmeside.

Af de 512 respondenter, der har deltaget i undersøgelsen og som kender til Værdibygs vejledninger, vurderer mellem 60 og 80 procent, at de fungerer efter hensigten, mens mellem hver femte og hver tredje vurderer, at dette i høj grad er tilfældet. Og også når det gælder materialets relevans, er der en positiv tilkendegivelse. Her vurderer mere end tre fjerdele af undersøgelsens bygherrer, entreprenører, rådgivende ingeniører og arkitekter, at Værdibygs arbejde er relevant for dem og deres virksomhed.

- Hos Værdibyg er vi overordnet virkelig glade. Vi har siden 2008 arbejdet hårdt på at skabe konkrete vejledninger, der kan bruges i hverdagen. Det må siges at være lykkedes, siger Rolf Simonsen, der har været sekretariatsleder for Værdibyg siden etableringen i 2008, i nyheden.

Søsætter formidlingskampagne
Det er analysebureauet Damvad, der står bag rapporten, som dog samtidig viser, at det halter med kendskabet til Værdibygs vejledninger. Rapporten viser således, at under halvdelen af respondenterne kender til Værdibygs arbejde.

Det får nu Værdibyg til at søsætte en omfattende formidlingskampagne, der skal udbrede vejledningerne til branchen.

- Indtil nu har vi fokuseret på at udvikle nogle gode værktøjer og vejledninger. Evalueringen peger på, at vi skal lægge flere kræfter i at få dem udbredt, og det er derfor også glædeligt at både brancheorganisationerne og Realdania har valgt at skyde ressourcer i en formidlings- og udbredelsesindsats de næste halvandet år, lyder det fra Rolf Simonsen.

Originalartikel: http://www.vaerdibyg.dk/index.php?option...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094