23948sdkhjf

Navn på vinderne af 155 mio. kr. museums-projekt

Vinderne af de 10 fagentrepriser på en omfattende ombygning af kunstmuseet Kunsten i Aalborg er udpeget.
- Vi har arbejdet intensivt med arkitekter og ingeniører
De 10 fagentrepriser gik til:
Råhus: TL Byg, Aalborg

Lukning: Pallisgaard, Aalborg

Aptering: TL Byg, Aalborg

VVS og ventilation: Ib Andersen, Aalborg

EL: Strøm Hansen, Nørresundby

CTS: Schneider Electric Danmark, Herlev

Marmor: Fruensgaard Byg, Støvring

Sikring: ACTAS, Aalborg

Køkken: B. Brandt, Aarhus

Træfældning: OK Nygaard, Aalborg
for at få alle detaljer i projektforslaget færdig. Licitationen, der sluttede lige før sommerferien, faldt heldigvis godt ud, og det glæder os, at vi har fået en række dygtige firmaer på banen - og herunder langt de fleste fra Nordjylland, siger museumsdirektør fra Kunsten, Gitte Ørskou, til TV2 Nord.

Entreprenørene rykkede ifølge Nordjyske Stiftstidende ind på museet allerede i august, hvor man blandt andet to fat på at fælde træerne i museets skulpturpark.

Bag den gennemgribende renovering af museet i Aalborg står et team bestående af Erik Møller Arkitekter, Transform, GHB og Søren Jensen.

Ud over en omfattende restaurering af bygningen består arbejdet blandt andet i etablering af et 750 m² stort udstillingsrum i museets underetage, nye faciliteter til børn samt en lang række bygningsmæssige forbedringer, der alle kommer publikum til gode.

Lige dele ombygning og renovering
Den omfattende restaurering og ombygning af Kunsten er budgetteret til at koste i alt 155 millioner kroner. Den ene halvdel af pengene bruges til renovering af de gamle bygninger, mens den anden bruges til ombygning.

Byggeriet er støttet af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, Det Obelske Familiefond, Købmand Ferdinand Sallings Mindefond og Købmand Herman Sallings Fond samt Aalborg Kommune.

Ombygningen forventes at vare frem til efteråret 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156