23948sdkhjf

Nu åbnes Porten til Sønderborg

Novasol Dansommers nye servicekontor bliver første skridt til det nye erhvervsområde ved Alssundbroen, Porten til Sønderborg.
Porten til Sønderborg, et 48.000 kvadratmeter store areal ud til Sønderborg motorvejen og til Alssundbroen med plads til 12.000 kvadratmeter byggerier, vil i de kommende fem til otte år blive udviklet til at rumme kontorejendomme, dagligvarer, liberalt erhverv, sundhedshus og højteknologiske virksomheder.

Området har ni større og mindre byggefelter, og kan ses af de bilister, der dagligt færdes på Alssundbroen og motorvejen. Arkitektonisk er der krav til at skabe et flot og unikt område, hvor bygningerne kan være fra en til tre etager afhængig af, hvor de placeres.

Beliggenhed har været afgørende
Det første skridt til udviklingen af arealet skete, da borgmester Erik Lauritzen tirsdag den 21. oktober tog det første spadestik til byggemodningen og opførelsen af en kontorejendom, der fra april næste år skal huse Novasol Dansommers nye servicekontor. Kontoret tages i brug i løbet af april 2015.

Det er det lokale investeringsfirma RIKLI Invest med erhvervsmanden Svend Aage Kjær i spidsen, der investerer i kontorejendommen. For ham har projektet og den attraktive beliggenhed været afgørende for investeringen.

- Det er ikke helt for sjov vi investerer. Det skal naturligvis være en god forretning, men det er sjovere at skabe noget, der giver arbejdspladser end klippe kuponer, siger Svend Aage Kjær.

Nye projekter på vej
Det er seks år siden, at SIB Byggeri og Alssund Invest introducerede planerne for udviklingen af et nyt og attraktivt erhvervsområde beliggende lige ud til indkørslen til Sønderborg. Den økonomiske krise, investorernes tilbageholdenhed og et kompliceret lokalplanarbejde har imidlertid påvirket planerne, så det først er nu spaden stikkes i jorden.

SIB fører i øjeblikket forhandlinger med investorer om placering af en dagligvareforretning, sundhedshus, et benzinanlæg, kontorfaciliteter til liberalt erhverv og højteknologiske virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094