23948sdkhjf

Rejsegilde på Søften-skole

Den 44 millioner kroner dyre renovering på Præstemarksskolen i Søften fejrede den 20. oktober rejsegilde.
Bygningen Toftehuset, som er omdrejningspunkt for den store renovering på Præstemarksskolen, dannede rammen om rejsegildet, der foregik med udsigt til flag, krans og et veldækket bord med skolens meget populære pølsehorn.

Her skulle formand for børne- og skoleudvalget, Isabell Friis Madsen, tale højt, for rejsegildet foregik i vinden i det, der bliver skolens nye bibliotek:

- Udefra får man klart det indtryk, at her er der gang i en omfattende ombygning. Og det er ganske rigtigt, men til gengæld er det et lille rejsegilde, for midt i alle ombygningerne er skolens nye bibliotek og læringscenter faktisk det eneste rigtige nybyggeri. Tofthuset skal renoveres for 44 millioner kroner – pengene går først og fremmest til nyt tag, nye vinduer, ny isolation, ny ventilation, nye døre, klasselokaler blive udvidet og renoveret og udvalgte elevtoiletter får også en omgang. Og så får Tofthuset et helt nyt hjerte i form af det nye bibliotek, som jeg ved, I glæder jer til at benytte jer af til mange formål. Det bliver et fleksibelt og spændende rum, som helt sikkert vil leve op til titlen som Tofthusets hjerte.

Lyngby Entreprise står ifølge firmaets hjemmeside for skoleombygningen. Projektet omfatter etableringen af en ny bygning til skolens bibliotek, og samtidig foretages en pædagogisk opdatering af skolens klassefløje, personalerum, grupperum, hjemkundskab og specialklasseafsnittet. Herunder berøres taget, lofter, gulve og facader.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095