23948sdkhjf

Ordrebeholdningen vokser videre hos NCC

Koncernens danske selskaber ligger inde med ordrer for 6,7 mia. kr. og kan glæde sig over et tredje kvartal med vækst i både omsætning og indtjening.
Energirenovering og boligbyggeri har trukket en stor del af læsset i tredje kvartal 2014, og NCC Danmark har i årets første ni måneder øget omsætningen med over 20 % til 4,1 mia. kr. Ordrebeholdningen vokser fortsat og er efter en ordretilgang på 4,9 mia. kr. oppe på 6,7 mia. kr.

- Boligområdet viser gode tegn, og vi er glade for at være med til at udvikle nye byområder i København og Århus, samtidig med at vi giver hundredvis af lejligheder udenfor de store byer et mærkbart løft med energirenovering, siger administrerende direktør Klaus Kaae, NCC Construction Danmark.

NCC Construction Danmark alene har i tredje kvartal øget omsætningen med 30 % til 888 mio. kr. Drevet af den høje aktivitet er kvartalsresultatet steget til 54 mio. kr., svarende til en EBIT på 6.1 %, og ordreindgangen er fordoblet i kvartalet til 978 mio. kr.

- Det er glædeligt, vi har formået at øge vores omsætning i årets første ni måneder og samtidig har fastholdt en tilfredsstillende indtjening. Vi har en stærk udvikling i vores ordrebeholdning og det giver er godt grundlag for vores forretning de kommende år, siger Klaus Kaae, der betegner perioden som et stærkt kvartal for NCC Construction Danmark.

Positiv udvikling for kontorer og boliger
I erhvervsmarkedet oplever NCC Property Development en stigende interesse for kontorprojekter; ikke mindst i København og Aarhus. Tendensen er dog også, at beslutning om flytning og underskrift på lejekontrakter til nye kontorer tager længere tid.

NCC Bolig har i tredje kvartal konstateret, at aktiviteten og udviklingen på det københavnske boligmarked fortsætter den positive trend. Der ses således fortsat en solid efterspørgsel efter nyudviklede ejerlejligheder og rækkehuse, hvilket har resulteret i et salgsmæssigt stærkt kvartal.

NCC Roads oplever generelt en presset konkurrencesituation på markedet. Sektor Vejservice og Asfalt har haft et pænt aktivitetsniveau i tredje kvartal, mens sektor Råstoffer har oplevet en lavere efterspørgsel og dermed haft en lavere aktivitet. Derimod er der fortsat en væsentlig nedgang i antallet af arbejdsulykker i hele NCC Roads.
Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125