23948sdkhjf

Plan omdanner erhvervsområde til levende bydel

Kommunalbestyrelsen i Brøndby har vedtaget en ny lokalplan, der skal sikre grundlaget for fremtidig byudvikling i Kirkebjerg Erhvervsområde.
"Kirkebjerg Terrasse" er navnet på området, som Brøndby kommune ønsker udviklet til et centralt beliggende hovedstadsområde langs Søndre Ringvej og Kirkebjerg Parkvej tæt på Glostrup Stat.

Området er i dag et traditionelt erhvervsområde, som er præget af den brancheglidning fra produktions til videnshverv, der har fundet sted i de københavnske erhvervsområder de senere år. Således er "Kirkebjerg Terrasse" en del af helhedsplanen for Kirkebjerg ”Kirkebjerg – en levende bydel”, der sigter mod at omdanne området til en attraktiv og levende bydel med kontorerhverv, service, produktionserhverv, butikker og boliger.

Som led i processen med omdannelsen af området har kommunalbestyrelsen i Børndby kommune netop vedtaget en ny lokaplan og kommunalplantillæg for området.

Planerne skal:
• Sikre sammenhæng med den fremtidige byomdannelse i Kirkebjerg Erhvervsområde,

• Åbne mulighed for at etablere kontor og serviceerhverv, moderne produktionserhverv, butikker for pladskrævende varegrupper, boliger, selskabslokaler, én dagligvarebutik på maksimalt 1.000 kvadratmeter, showrooms uden direkte salg og kundebetjening, lægehus, sundhedsklinik, restaurant, cafe, undervisningslokaler og uddannelsesinstitutioner (eksempelvis undervisningsfaciliteter til aftenskoleundervisning),

• Skabe mulighed for gode forbindelser til Glostrup St. og fremtidig letbanestop samt de omgivende kvarterer,

• Sikre etablering af en ny parallelvej langs Søndre Ringvej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097