23948sdkhjf

Helhedsplanen for Stengårdsvej nærmere realisering

Boligforeningen Ungdomsbo søger totalrådgiver til renoveringen af Stengårdsvej i Esbjerg, som omfatter 785 boliger.
Siden opførelsen i 1970erne har mange mennesker boet i lejlighederne på boligafdelingerne på Stengårdsvej. Men efter mange år på bagen trænger boligerne og udearealerne til at blive sat i stand.

Omdannelsen til et nyt boligområde omkring Stengårdsvej er så omfattende, at udgifterne til renovering og byggeri overstiger det beløb, som afdelingerne selv har sparet op. Derfor har man valgt at udarbejde en helhedsplan for at få økonomisk støtte fra Landsbyggefonden.

Helhedsplanen består af fire hovedelementer, som på hver sin måde skal være med til at gøre dit boligområde til et trygt, attraktivt og tidssvarende hjem: Nye gårdrum og udearaler, renoverede lejligheder samt elevator i ti opgange samt nyt bydelshus.

Nu udbydes så totalrådgivning i forbindelse med projektering, planlægning og gennemførelse af renovering af Boligforeningen Ungdomsbo, Stengårdsvej afd. 8, 13, 14 og 18. Afdelingerne består af 785 almene boliger.

Totalrådgivningen omfatter arkitekt-, ingeniør og landskabsarkitektydelser i forbindelse med udførelse af dispositionsforslag, projektforslag, for og hovedprojekt, projekteringsledelse, udbud, fagtilsyn og byggeledelse samt 1 års gennemgang.

Renoveringsarbejderne gennemføres med støtte fra Landsbyggefonden.

Fristen for at søge om prækvalifikation er den 17. november 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094