23948sdkhjf

Løft til 150 millioner i Ishøj

Boligområdet Vildtbanegårds afdeling tre bliver fra næste år renoveret inde og ude. Projektet til 150 millioner kroner er sidste etape af renoveringen i boligområdet.
De har set frem til det i lang tid, og nu er det lige op over. Bygningerne og dele af interiøret i lejlighederne i Vildtbanegårds afdeling tre skal renoveres til næste år. Hermed kommer sidste afdeling af Vildtbanegård under kærlig behandling i et projekt, der løber op i anslået 150 millioner kroner.

Et udbudsprogram er sat i søen, og processen bliver den samme, der blev benyttet ved renovering af Vildtbanegårds øvrige afdelinger, forklarer Bernd Kjelland, arkitekt, bygherrerådgiver og designansvarlig.

Han forventer, at man får bud ind sidst på året. Inden projektet kan komme i gang skal der så findes en entreprenør, hvorefter der skal projekteres. Den forventede opstart er derfor efter sommerferien 2015, lyder det fra Berndt Kjelland.

Omfattende opdatering
Projektet drejer sig primært om klimaskærm, friarealer og miljøtiltag. Det vil blandt andet sige nye facader i stueetagerne med øget isolering, beklædt med natursten på gavle og belastede områder og den resterende del med pudsede overflader, ny facade på etagerne med øget isolering og pudsede flader, nye vinduer og døre i facaderne. Renovering af de i alt 300 baderum i boliger, som er opført i 1979/80, nye installationer for brugsvand og afløbsledninger samt inddækning af altaner og terrasser. Endeligt er opførelse af nyt fælleshus på plænen mellem bebyggelsen og Ishøj Stationsvej også på programmet.

Toiletterne vil blive lavet én opgang ad gangen. I processen med baderumsrenoveringen arbejder man med en løsning, hvor støbning af nye gulve er fravalgt. I stedet anvendes færdigstøbte plader. Dermed er den forventede tid for at lave et helt badeværelse nede på en til halvanden uges tid.

Hele renoveringsprocessen forventer Bernd Kjelland vil tage to år. Forudsat vinteren ikke giver anledning til store forsinkelser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094