23948sdkhjf

HusCompagniet fortsætter væksten

Flere end 1.000 familier vælger HusCompagniet i 2014. Det gør året til det mest travle i HusCompagniets historie.
- Vores salgsresultater i 2014 er ganske enestående set i lyset af markedets helbredstilstand, og målet er nået gennem en uovertruffen indsats af alle i selskabet. Vi er lykkedes med at videreudvikle et byggekoncept og en tryghedsramme, som huskunderne virkelig sætter pris på, siger Huscompagniets koncernchef Steffen Baungaard.

Han kan se tilbage på det mest travle år i virksomhedens historie – det på trods af at markedet for husbyggeri fortsat ligger underdrejet på omkring 2.800 enheder. Alene i fjerde kvartal vil 400 familier flytte ind i deres nye Huscompagniet-hus.

Væksten i 2014 er på det danske marked fordelt på begge sider Storebælt med et stort antal ’riv ned og byg nyt’-sager på Sjælland, mens der også har været fuld fart på det klassiske nybyggeri omkring de største jyske byer. Og efter en årrække med få store projektbyggerier, kaster HusCompagniet nu igen sig over opkøb af jord med formålet at bygge en række huse på samme område.

- Vi ser gode muligheder i at gå tilbage til de gamle koncepter med jordkøb og har en række projekter i pipelinen, som vi forventer os rigtigt meget af i fremtiden. Det koster mange ressourcer at kaste sig over disse projekter, men timingen virker rigtig, og det er en investering i fremtidig vækst for os, siger Steffen Baungaard.

Vil være lige så store i Tyskland
Han ser ingen umiddelbare tegn på opblomstring af dansk husbyggeri. Derimod er forventningerne til selskabets formåen på det tyske marked tårnhøje, hvor salgskontor nummer to netop er åbnet og flere er på vej.

- Tyskland byder på enorme muligheder for vores kvalitetshuse i skandinavisk stil, og vi har fået en stærk start i det nordtyske med kontor i Flensborg samt Neumünster. Næste skridt bliver husmarkedet omkring Hamborg, og vores ambitiøse målsætning er, at HusCompagniet skal være lige så store i Tyskland som i Danmark, siger Steffen Baungaard, der understreger, at det kræver markante investeringer for at nå det niveau.

Building Supply gennemførte før sommerferien en analyse af landets førende typehusproducenter. Læs mere i artiklen Typehusproducenterne bløder med det faldende byggeri
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11