23948sdkhjf

Davidsen skifter ud i toppen

En ny ledelsesstruktur medfører ændringer i både bestyrelses og direktion hos Davidsens Tømmerhandel.
Davidsens Tømmerhandel med hovedsæde i Vojens gennemfører nu en længe planlagt omorganisering af ledelsen.

Tømmerhandler Povl Davidsen fratræder som administrerende direktør og overtager i stedet posten som formand for bestyrelsen. Ny administrerende direktør er Mogens Pedersen, der kom til Davidsens Tømmerhandel i 2000 som økonomichef. I 2002 blev han udnævnt til økonomidirektør og i 2009 til direktør.

Som led i omorganiseringen har Davidsen besluttet at udvide direktionen til fire personer. Udover Mogens Pedersen fortsætter Claus Mikkelsen i sin nuværende stilling som indkøbs- og marketingdirektør for byggemarkederne. Hertil kommer to nye ansigter.

Mads Thomsen, der kommer fra en stilling som statsautoriseret revisor hos KPMG, er tiltrådt som økonomidirektør, mens Morten Juel er tiltrådt som indkøbs- og marketingdirektør for trælasterne. Han kommer fra en tilsvarende stilling i indkøbsorganisationen Ditas a.m.b.a.

Endelig er bestyrelsen udvidet fra tre til fire medlemmer, idet Christian Cordsen Nielsen er indtrådt som nyt medlem. Han har en baggrund som salgsdirektør i Saint-Gobain Isover Scandinavia og ejer af autokomponent virksomheden Agramkow, som han solgte i 2013.

Den hidtidige formand for bestyrelsen, Jens Davidsen, fortsætter som menigt medlem af bestyrelsen, som herudover består af trælastdirektør Carl Bladt Hansen fra Davidsens Tømmerhandel i Fredericia.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078