23948sdkhjf

Rivende udvikling hos Lindpro i Aarhus

Travlhed får teknik- og servicevirksomheden Lindpro til at mande op i sin Aarhus-afdeling.
Siden juni, hvor Lars Dalén Overballe overtog ledelsen af Lindpro i Aarhus har afdelingen været inde i en rivende udvikling og oplever et støt stigende aktivitetsniveau både på installationssiden og på de større og mindre serviceopgaver. Derfor er flere hænder kommet til, for at teknik- og servicevirksomheden kan imødekomme den stigende efterspørgsel.

Nye folk med bred ekspertise
Således er Lars Boesen ansat som servicechef for sikring. Lars Boesen har en stærk profil på såvel sikrings- som ABA-området og skal være med til at løfte afdelingens forretning inden for disse områder.

Kent Mønsted Christiansen er tiltrådt som ny serviceleder i afdelingen. Med stor erfaring fra branchen skal han udvikle serviceforretningen og sikre en tæt dialog med nye og eksisterende kunder.

Afdelingen oplever ligeledes stigende aktivitetsniveau på småentrepriser og har derfor ansat Lars Lindgaard som projektchef for alle entrepriser under fem millioner kroner. Derved styrkes projektledelsen på de mindre projekter og kunderne sikres professionelt styrede entrepriser med erfarne fagspecialister til konkurrencedygtige priser.

- De tre kommer til at bidrage med hver deres ekspertise i vores i forvejen stærke team af kompetente folk. Jeg er glad for, at vi nu kan stille med en organisation, der til fulde matcher markedets potentiale. Det er vigtigt for os hele tiden at være på forkant med udviklingen, så vi kan tilbyde alle vores kunder de bedste løsninger, hvad enten det drejer sig om entrepriser af enhver størrelse, faste serviceaftaler, sikrings- og velfærdsteknologiske løsninger eller totalløsninger til energioptimering på både el- og VVS-området, siger en tilfreds afdelingsleder Lars Dalén Overballe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125