23948sdkhjf

Dominus åbner i Odense

Automatikvirksomheden udvider forretningen og åbner sin sjette afdeling for at komme tættere på de store fynske projekter.
Det nye Odense-kontor åbner den 1. december og vil blive bemandet af afdelingsleder Lars Nielsen og projektleder Jacob Duus Hansen, som begge er erfarne folk med lokalkendskab.

- Med den nye afdeling i Odense vil vi kunne tilbyde en endnu bedre service. Ikke blot i Odense, men i et stort område på og omkring Fyn. Det er vigtigt for os at være landsdækkende, og med den nye afdeling er vi endnu stærkere på både projekt- og serviceydelser. I øjeblikket har vi to større opgaver i Odense i form af den nye Forskerpark i Cortex Park samt Odense Musik- og Teaterhus, fortæller direktør Toke Juul.

Salgschef Allan Vinther tilføjer, at det ikke kun er Odense, der får gavn af den nye afdeling. Også på virksomhedens øvrige adresser i Aalborg, Herning, Aarhus, Kolding og Karlslunde vil medarbejderne få glæde af de kompetencer, som den nye afdeling bringer i spil.

- Det er vigtigt for os at kunne udveksle erfaringer, sparre med hinanden og hjælpe med forskellige tekniske problemstillinger på tværs af afdelingerne. Et større teknisk hold forstærker Dominus som helhed. Vi arbejder som et stærkt teknisk team i en flad organisation, hvor vejen er kort fra salg til udførsel, og det skal vores kunder kunne mærke, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142