23948sdkhjf

Lokale og Anlægsfonden skal have ny direktør

Torben Frølich forlader Lokale og Anlægsfonden efter 11 år som direktør.
- Det har været et fantastisk job at være med til at påvirke byggerier, der danner rammer om danskernes fritidsliv. Vi har i samarbejde med lokale ildsjæle og foreninger, ambitiøse kommuner og dygtige arkitekter skabt projekter, som forhåbentlig sætter standard for også fremtidens byggerier. Fonden står med et meget stærkt sekretariat, der kan fortsætte udviklingen de kommende år, siger Torben Frølich.

Han har været direktør for Lokale og Anlægsfonden siden 2003 og forlader Fonden ved årsskiftet til fordel for en stilling som direktør for Fritid, Kultur og Unge i Gentofte Kommune. Stillingen som ny direktør for Lokale og Anlægsfonden, der netop er fyldt 20 år, vil snarest blive slået op.

- Med Torben Frølich i spidsen har LOA igennem 11 år markeret sig som en betydningsfuld udviklingsfond. Torben har været garant for et fagligt meget højt ambitionsniveau, og har vist både vilje og evne til gang på gang at skabe fornyelse og spændende resultater dokumenteret i byggerier landet over. Torben er, udover at være både visionær og ambitiøs, også en meget stor kapacitet på sit felt. Jeg kan derfor kun ønske Gentofte Kommune tillykke med valget af Torben Frølich, der vil blive en gevinst for hele kommunen, siger Mette Touborg, LOA-formand og borgmester i Lejre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173