23948sdkhjf

Klip i bikinisnor åbnede strandoase

Hasmark Strandoase på Nordfyn, som har fået et kvalitetsløft, blev genåbnet fredag den 24. oktober 2014 med fest og farver. Opgraderingen ventes at tiltrække mere end dobbelt så mange dagsturister.
Over 200 besøgende var mødt op den 24. oktober ved Hasmark Strand for at overvære borgmester i Nordfyn, Morten Andersen, indvie Hasmark Strandoase. Det skete med klip i en ’bikinisnor’, der i dagens anledning havde erstattet den ’røde snor’.

Opgraderingen giver nye muligheder
Hasmark Strand er allerede et velbesøgt sommerhus- og campingområde rigt på landskabelige og natur- og turistmæssige kvaliteter. Området har dog manglet et sted, hvor besøgende kan tage hen, når de kommer dertil fra byen, stranden eller de omkringliggende naturområder.

Landskabsarkitekterne fra Land+ har skabt en helt ny strandoase med grønne arealer, små bakker og dale, buske og træer, shelters til overnattende under åben himmel, boldbane og andre elementer, som kan forlænge både døgn og turistsæson. Eksempelvis kan besøgende medbringe mad, der kan tilberedes over åben ild og nydes ved en af områdets tre strandterrasser, som giver en fantastisk udsigt ud over stranden og vandet. Der er her fra udsigt til Samsø og Fyns Hoved.

Giver flere adgang til havet
Genudviklingen af Hasmark Strandoase understøtter strandens kvaliteter ved give flere grupper adgang til at bade i havet. Samtidig skal etableringen af bedre ankomstforhold til området åbne op for, at der er lige adgang til alle besøgende ved Hasmark Strandoase.

Projektet er finansieret i samarbejde med Realdania, der har støttet med to millioner kroner.

Hasmark Strand strækker sig over i alt ca. 10 km. fra området ved Tørresø i vest til Enebærodde i øst. Med omtrent 2.500 sommerhuse og en stor campingplads med 470 pladser, er det et populært besøgsmål for både lokale, sommerhus-, camping- og dagsturister, og én af Fyns bedste og mest populære badestrande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125